Over ons

Casa Cama Logo

www.vakantiewoninghurensuriname.nl is onderdeel van CasaCama.com – Sinds 2004 dé specialist voor betrouwbare woonruimte in Suriname, Aruba, Bonaire & Curacao.

 

Deze website biedt een overzicht van alle beschikbare woningen te huur. Vakantiehuizen, Studio’s, Appartementen en Villa met zwembad. De accommodaties zijn te huur vanaf 1 week. En voor zolang als je wenst te blijven.

 

 

vakantiewoning huren Suriname
vakantiewoning huren Suriname

Lokaal

Huur rechtstreeks van de eigenaar

De huurwoningen worden verhuurd door particuliere eigenaren. Echte mensen die met veel liefde en plezier jouw verblijf tot een succes willen maken! De woningen zijn allemaal gecontroleerd en goedgekeurd. Daarom huur je met een gerust hart één van onze huizen. Veilig & betrouwbaar!

suriname vakantiewoning

Ruime keus

In totaal zijn er ruim 1.000 verschillende woningen te huur.

Op deze website zie je een selectie. Je kunt binnen deze selectie verder zoeken met jouw voorkeuren. In elk budget. De prijzen beginnen al vanaf enkele euro’s per dag! En je kunt het zo luxe maken als je wenst. Bekijk dus rustig het aanbod op deze website via: Zoek een woning

Of bekijk ALLE HUIZEN via: www.casacama.com

boerbuitenweg-paramaribo-suriname-munder

Waarom bij ons huren?

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat belangrijk is bij het vinden van een geschikte en fijne accommodatie.

Ervaring sinds 2004

Persoonlijk contact met de eigenaren

Nette en veilige huizen

Heldere afspraken

Veilig betalen

Boeken met flexibele data!

24/7 bereikbaar

Wist je dat: Lelydorp is een stadje (dorp) in Suriname. Lelydorp is gelegen aan de Indira Gandhiweg, een van de hoofdwegen van het land. In Lelydorp leven voornamelijk Javanen, Hindostanen en Creolen. Voordat de Lawaspoorweg arriveerde, was de naam van het dorp Kofidjompo. Met de komst van de spoorlijn werd het dorp een belangrijke plaats en werd het dorp vernoemd naar de toenmalige gouverneur van Suriname.

Lelydorp is de hoofdstad van de Wanica-regio. Lelydorp ligt op slechts 18 kilometer van de hoofdstad Paramaribo en is goed bereikbaar via de hoofdweg. De markthal en eettentjes en restaurants van Lelydorp zijn zeker een bezoekje waard.